Mi2 v šoli za najstnike, ki se prvič vpisujejo v Pasjo šolo Mi2

Če imate psa najstnika starosti 6 - 24 msecev, s katerim do sedaj še niste obiskovali nobenega programa v Pasji šoli Mi2, se lahko naročite na uvodno spoznavno uro, kjer bom spoznala vas in vašega psa ter na podlagi tega predlagala individualni plan dela. Če se sprašujete zakaj individualno delo pa zato, ker se pri vsakem psu, ki stopi v obdobje pubertete že pojavijo določene lastnosti, mogoče tudi težavice, ki potrebujejo individualno obravnavo. Ko vi in vaš pes osvojite določena znanja iz Pasje šole Mi2, se potem lahko udeležite skupinskih tečajev, kjer so prisotni tudi drugi psi. 


Uvodno spoznavno srečanje (pogoj za nadaljnje individualno delo) cca 2h ..... 50,00 EUR

Enkratno srečanje, za vsakih 15 min ...... 10,00 EUR (40,00 EUR/h)
Paket 5h ................................................. 175,00 EUR (35,00 EUR/h)
Paket 10h ............................................... 300,00 EUR (30,00 EUR/h) *
* vsaka nadaljnja ura .............................. 30,00 EUR/h

Za srečanja izven Nove Gorice se zaračuna kilometrina 0,18 EUR/km.


Za vse posvojenčke iz zavetišč ali iz dobrodelnih organizacij nudimo, ob predložitvi posvojitvene pogodbe, 10% popust na vse programe in storitve.  Popusti se med seboj ne seštevajo.

 

Mi2 v šoli za najstnike - nadaljevalni tečaj 

Skupinski tečaj je namenjen vsem mladim psom od 6 do 24 meseca starosti, ki so opravili tečaj Mi2 v mali šoli ali katerega od Programov Mi2 sva najboljši par (Paket 5 ali Paket 10 individualnih ur).

Ponovili bomo že poznane vaje iz male šole ter jih utrdili v različnih okoliščinah, nadgradili znanje z novimi vsebinami ter bolje spoznali obdobje najstništva, ki je včasih lahko precej naporno.


Potrebna oprema:

 • oprsnica model H in dolg 3m povodec - možna dobava v pasji šoli z 10% popustom za tečajnike - klikni na tole povezavo /trgovina
 • voda, priboljški, igrača
 • odejica psa,
 • kopija potnega lista z vsemi obveznimi cepljenji (tudi če mladiček še ni opravil vseh cepljenj, če imate vprašanja glede tega me kontaktirajte) in sredstvi proti notranjim in zunanjim zajedavcem


Značilnosti tečaja:

 • starost psov 6-24 mesecev

 • 4-5 tečajnikov (majhna skupina omogoča kvaliteto dela)

 • 1 x tedensko (dan in ura po dogovoru s tečajniki), tečaj se izvaja spomladi in jeseni


Vsebina programa Mi2 v šoli za najstnike

 • 2h uvodno kinološko predavanje  (OBVEZNO za vse odrasle družinske člane, ki se želijo udeležiti tečaja!!!)

 • 10h bomo posvetili praktičnemu delu na novem poligonu v idilični naravi v Grgarju in na različnih lokacijah Nove Gorice in njene okolice (delo v mestu, obisk mini živalskega vrta pri Šterku, obisk čudovitega parka Parco di piuma v Italiji, trgovskega centra ...).

 • skupaj 12x60min (kar je enako 720 min = 16x45min); ure so oblikovane tako, da vam prihranijo kar čim več vašega dragocenega časa in da hkrati od njih kar čim več odnesete; na vsakem srečanju so predvideni tudi aktivni odmori, to pomeni, da medtem ko vi poslušate razlago pes počiva/se igra/dela drugo sproščujočo dejavnost.

 • cena 140,00 EUR

 • dodatna ponudba: možnost izbire dodatnih individualnih ur (po znižani ceni) na domu ali na poligonu ali kjerkoli drugje imate težavo; 30,00eur/h + potni stroški 0,18EUR/km za srečanja izven Nove Gorice.

Za vse posvojenčke iz zavetišč ali iz dobrodelnih organizacij nudimo, ob predložitvi posvojitvene pogodbe, 10% popust na vse programe in storitve. Popusti se med seboj ne seštevajo.