IGRAČE MI2

Sestavi si svojo personalizirano Miselno igračo Mi2

Reševanje zataknjenega božička

Priboljške lahko skrijete pod strešnike strehe ali v dimnik, ki se ga da regulirati po višini glede na tip gobčka (npr.hrtu lahko pripravite višji dimnik, mopsu pa nižjega). Težavnost naloge lahko dvignete tako, da v dimnik zataknete en mehak predmet kot sta kost ali božičkove hlače, ki ga mora kuža povleči ven da pride do nagrade.
Cena: 7€


Božična trava

Psu skrijete priboljške na različne konce božične trave in zabava se lahko začne.
Cena: 5€ (velja za velikost trave,ki prekriva 1/4 podloge)Srce

Na obe strani srca lahko skrijete nagrade do katerih pride kuža z listanjem strani. S smrčkom mora narahlo odkriti stran.

Cena: 2€

Darilne pentlje

Pod pentlje lahko skrijete veliko priboljškov do katerih pride kuža z odmikanjem pentljic ter potiskanjem le teh v levo ali desno smer.
Cena:: 3€


Knjiga želja 

 V knjigo lahko skrijete nagrade do katerih pride kuža z listanjem strani. S smrčkom ali tačko mora pes odkriti stran. Za razliko od srca ima knjiga debelejše strani in je primernejša za večje pse in pse s potlačenimi gobčki.

Cena: 4€

Valovčki

Trak v obliki valovčkov ima luknje v katere lahko skrijete priboljške, katere mora kuža spretno potegniti ven.
Cena: 2€

Božičkovi copati

Priboljške lahko skrijete v copate ali pod peto same copate. Težavnost naloge lahko dvignete tako, da v luknjo copate zataknete en mehak predmet kot sta kost ali božičkove hlače, ki ga mora kuža povleči ven da pride do nagrade.
Cena: 5€ 

Manjši dimniki 

Manjši dimniki kamor lahko skrijete kužku priboljške.
Cena: 4€ (cena za 3 različne manjše dimnike)  

 Kost

Kost lahko zataknete v različne elemente na igrači kot so copati ali dimnik. Ko jo pes povleče iz luknje pride do nagrade.
Cena: 4€


NAROČI SVOJO IGRAČO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na mail: trgovina.mi2@gmail.com