Mi2 se igrava - Miselne igre

V letu 2020 se bo v Pasji šoli Mi2 odvilo več različnih delavnic v povezavi z igro in dejavnostmi, ki jih lahko počnemo z našim štirinožnim prijateljem in ki imajo številne pozitivne učinke na skrbnika in psa.

V mesecu januarju bomo začeli z Delavnico - miselne igre, ki bo trajala približno eno uro (da ne bo za pse prenaporno). Začeli bomo z kratkim uvodnim predavanjem, kjer bom razložila učinke, ki jih imajo tovrstne igre na kognitivni razvoj psa, katere igre so primerne, kako izbrati primerno težavnost in kako nam to lahko koristi v vsakdanjem življenju. Predstavila vam bom tudi veliko idej kako lahko sami izdelate zanimive miselne igrače kar iz predmetov, ki jih imamo doma pri roki.

Na samo delavnico bom sprejela le 4-5 psov in do 10 poslušalcev brez psa.

Kdaj: sobota 4.1.2020 od 10.00 do 11.00

Kdo: Poslušalci brez psa ali skrbniki s psi, ki lahko delajo v bližini drugih psov in znajo počakati 15min v avtu (ali pa si za čas predavanja priskrbite nekoga, ki bo počakal s psom).

Kje: Grgar - poligon pasje šole Mi2

Cena:
Poslušalec brez psa 8,00€

Skrbnik s psom 15,00€ (v ceno je poleg individualne obravnave psa med igro všteta tudi uporaba novih miselnih igrač pasje šole Mi2);

Mesto bo dokončno rezervirano ko boste na mail poslali potrdilo o plačilu.

Prijave poslati na pasjasola.mi2@gmail.com